logo's klanten algemeen

Waarom een breed portfolio met diverse klantenbestand?

 

Onze klanten willen allemaal professioneler zichtbaar zijn. Als oud-journalisten hebben wij een brede interesse en bewondering voor álle stemmen uit de samenleving.

Hoewel ons vaak wordt aangeraden te kiezen, doen we dat bewust niet. Wij vinden dat elke branche het zichzelf moet gunnen zichzelf sneller, flexibeler en professioneler te presenteren.

Laat jezelf zien, je mag er zijn!

Overheid

Wij helpen ambassades, ministeries en gemeenten met zichtbaarheid

Wij werken voor de Nederlandse ambassades, ministeries en gemeenten. Vaak trainen we dan comunicatie-afdelingen om werkbezoeken van ministers, wethouders of gedeputeerden te filmen. Of als inspiratiesessie/workshop bij een trainingsdag van een gemeente voor een grote groep.

Bedrijfsleven

Wij helpen corporates en mkb met thought leadership en brand ambassadorship

In het bedrijfsleven is het belangrijk om te laten zien dat je voorop loopt en expert bent in je vakgebied. In tijden van personeelstekort is een sterk employer brand belangrijk voor recruitment. Zo hebben wij

  • Voor Engie een plenaire inspiratiesessie Nut & fun zakelijk vloggen gegeven
  • Arcadis geholpen met het inzetten van vloggende medewerkers als brand ambassadors
  • Randstads innovatieteam zichtbaarder gemaakt als bevestiging van hun thought leadership

Ook geven we presentatie- en mediatraining aan  bestuursvoorzitters en directies met media-optredens. Die video’s laten we niet zien, wel hoe medewerkers van de Immigratie en Naturalisatiedienst zich beter hebben leren presenteren.

Onderwijs

Wij helpen de zorg met recruitment en employer branding

Personeelstekort is hét grote probleem in de zorg en arbeidsmarktcommunicatie dus belangrijker dan ooit. Medewerkers zijn enorm betrokken en noemen hun vak het mooiste ter wereld, maar hoe breng je dat in beeld?

Wij leren zorgmedewerkers en communicatie-afdelingen van ziekenhuizen, ouderen- en gehandicapteninstellingen hoe ze dit kunnen filmen met hun smartphone of zich beter kunnen presenteren. 

Onderwijs

Wij helpen klanten MBO, HBO en Universiteit met kennis delen

Of je nou docent bent of student, snel kennis delen is makkelijker dan ooit.

Door zelf een video te maken voor LinkedIn, zoals de communicatie-mensen van de Haagse Hogeschool doen, kennis delen met patienten, zoals de hoogleraar of video maken met en voor studenten van MBO-1 die liever met beeld dan schrift werken.

Videoskills zijn in het onderwijs van nu minstens zo belangrijk als kunnen typen. 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
Stel hier je vraag. We antwoorden zo snel mogelijk.