Postieve reviews en blije cursisten

We zijn altijd plaatsvervangend trots op de resultaten van onze cursisten. Het is echt fantastisch om te zien hoeveel vooruitgang mensen boeken in een dag. We sluiten de training dan ook altijd vrolijk af met de premiere van de video’s en … een groot applaus!

En als je ons niet gelooft, kijk dan vooral de video’s op deze pagina en check onze Google-recensies: we halen 5-sterren uit zo’n 50 recensies. Worden we blij van!

 

Vrolijk, praktisch en leerzaam

Google reviews van klanten 

Margreet
Margreet
2023-02-16
Leerzame en leuke dag! Mijn collega's en ik gaan aan de slag!
Roderich Körner
Roderich Körner
2022-09-20
In a 1 day Workshop Full of energy and practical Tipps, Marije trained us to be vlogging experts. Her experience in this field and her pragmatism, but also her choice of tools are invaluable for every contemporary business professional.
Stefanie Stam
Stefanie Stam
2022-04-15
Zakelijk vloggen! Wat een onwijs leuke, praktische en leerzame snelkookpan. Shots maken, strakke verhaallijn én editen, allemaal in één dag! Marije en Harmke: dankjulliewel! Zin in om ermee aan de slag te gaan.
Geddy van Elburg
Geddy van Elburg
2022-04-14
Harmke en Marije leren je in één dag een zakelijke vlog maken. Dat doen ze op een spontane en leuke manier. Aan het einde van de dag weet je waar je op moet letten bij het filmen en hoe je jouw beelden goed moet editten. Een aanrader voor elk bedrijf dat met zakelijke video en vlogs aan de slag wil.
Viva V
Viva V
2021-12-10
Een tijdje terug de workshop "Filmen met je smartphone" gevolgd door Harmke. Wat een enthousiasme en veel praktische tips. Leuk om met collega's ook gelijk aan de slag te gaan. Leerzaam en leuk!
Ivana Saraber
Ivana Saraber
2021-09-16
Top workshop! Hands-on aan de slag met hele praktische tips die simpel toepasbaar zijn en direct zorgen voor verbetering van video kwaliteit. Dank!
B G
B G
2021-07-01
Het is een aanrader om bij deze dames een cursus zakelijk vloggen te volgen. Het geduld waarmee de stof werd uitgelegd en zonodig herhaald, het enthousiasme van Harmke en Marije en de eenvoud van de tips en daardoor de toegankelijkheid van de stof. Een hele dikke pluim.
arieveldhuizen1
arieveldhuizen1
2021-06-16
Net met een paar collega's de training zakelijk vloggen afgesloten. Harmke en Marije leggen op een leuke en ontspannen manier uit hoe je met wat kleine handigheidjes toch al direct veel betere filmpjes kunt maken. Ook heel handig dat de editprogramma's goed worden uitgelegd. Kortom leuk, leerzaam en zeer nuttig.

Cursisten vertellen

We maken er een leuke dag van!

Wij werken samen met:

YouTube! Abonneer je en kijk alle reviews!