Over De Pastorie

We hebben voor deze unieke retro foto- en filmstudio gekozen vanwege de goede bereikbaarheid én de prachtige lichtval. De ruimtes kunnen je bekend voor komen,  want hier worden vaak televisieseries en videoclips opgenomen. Een prachtige plek om je eerste video op te nemen in de cursus Professioneel filmen met je smartphone of Zakelijk Vloggen.

Bereikbaarheid

OV: tramlijn 19 vanaf station Sloterdijk stopt voor de deur. Of je pakt vanaf Amsterdam CS de Noord-Zuidlijn en stapt vanaf halte Vijzelgracht over op deze lijn 19.

Auto: paar honderd meter van afslag Diemen S113 van de A10

Parkeren 

Parkeren: er is volop parkeerruimte in de straten om De Pastorie heen. Ook kun je goed parkeren in de parkeerkuil naast de kerk (zie foto). Als je van de A10 komt neem je de weg links net voor je deze kerk en het zwarte bloemenstalletje ziet. TIP: neem je blauwe parkeerkaart mee, dan zetten we de timer om deze iedere 2 uur te verzetten 😉

Mooie plaatjes!

Onze video’s uit de Pastorie

Film en tv-opnames uit de Pastorie

Actie!

Open trainingsdata video- en vlogcursussen

Onze actuele trainingsdata voor video- en vlogcursussen staan hieronder vermeld. Je kunt je alleen of met een collega inschrijven. Staat jouw datum er niet bij? Mail ons en we houden je op de hoogte.

Geen Evenementen

Wij werken samen met:

[logocarousel id=”109″]

YouTube!Abonneer je voor onze tips, reviews en resultaten!