Bart Sollman

Bart is videojournalist en bij ons in te huren als zakelijk vlogger, podcastmaker en trainer, cameraman en editor. Hij filmt alles zelf en maakt zo van een podcast ook een vodcast, is te zien in onze Elearning over vloggen en presenteren en monteert de smartphone-beelden van onze klanten.

Hij gaat met de smartphone op pad als mobiele journalist (MoJo) of als camerajournalist (CamJo) met een iets grotere camera.

Bart komt met zijn camjo-camera naar je toe als je een complete video nodig hebt. Hij kan interviewen, mooie shots maken en daar monteert hij dan in no-time een leuke video van. Een voorbeeld zie je hieronder in de Isendoorn-video.

Video-portfolio Bart:

Bart maakt podcasts voor de klanten van Zakelijk in Beeld, maar ook als hobby! In zijn vrije tijd maakt hij de podcast Buitenwesten over jongeren die niet in de randstad (willen) wonen.

Bart heeft de School voor Journalistiek gedaan en werkt ook voor de videoredacties van regionale kranten zoals De Stentor.

Voor De Gelderlander heeft hij vele reportages gemaakt en drie dagen verslag gedaan van festival de Zwarte Cross.

Leuk feitje

Voordat Bart het journalistieke pad insloeg, was hij te zien als acteur op tv. Hij heeft drie seizoenen mee gespeeld in de jeugdserie ‘Brugklas’. En hij is helemaal trots op z’n geweldige Samsung S21 met de ultrazoom-camera. Op onze socials laat hij graag zien hoeveel handiger het Android-platform is ten opzichten van iOS 😉

[logocarousel id=”109″]