Harmke Oudenampsen

Eigenaar, media-expert & videotrainer

 

 

… is dé creatieve specialist in het vertellen van je eigen verhaal voor organisaties en bedrijven. Ze heeft jarenlange ervaring als televisieverslaggever, dagvoorzitter en trainer. 

Na jaren sjouwen met statieven, vindt ze de smartphone een fantastische uitvinding:  filmen, bewerken én publiceren op één klein apparaat! Met haar televisiekennis leert ze anderen nu hoe je zélf jouw podium pakt.

Als televisie-journalist

heeft Harmke 20 jaar gewerkt op nieuwsredacties: ze is binnenland-verslaggever bij het NOS Journaal, redacteur bij het Jeugdjournaal, presentator bij Omroep Gelderland en eindredacteur bij RTV Oost.

Ze leert van de beste cameramensen en editors hoe je goede shots maakt én monteert. 

Marije studio oostNL

Van televisie naar mobiel

Tot 2019 combineert Harmke haar werkzaamheden in de journalistiek met haar eigen bedrijf. Ze geeft diverse mediatrainingen, van free publicity, tot verhalen vertellen op social media.

Maar als ze in 2017 naar Ierland gaat voor het jaarlijkse wereldwijde congres MoJoFest van mobiele journalisten gaat het roer om: ze gaat 100% mobiel.

In 2018 lanceert ze samen met Marije de eerste zakelijke vlogs in Nederland. Een hilarische serie die een internationale prijs wint.

15 jaar ervaring als trainer

Harmke heeft er altijd moeite mee gehad dat niet alle groepen gelijke toegang hebben tot de traditionele media. Met de opkomst van de smartphone verandert dat snel. Nu kan iedereen zijn eigen publiek bereiken!

Het vlogsucces met Marije is het begin van Zakelijk in Beeld. Inmiddels trainen ze ambassades, ministeries, ziekenhuizen en universiteiten.

Hoogtepunt is de reis naar Bangladesh waar Harmke vluchtelingenvrouwen opleidt tot mobiel journalist en die veel media-aandacht krijgt. 

Of dagvoorzitter, spreker, panellid 

Inmiddels is Harmke een veelgevraagd spreker, panellid of dagvoorzitter op landelijke bijeenkomsten.

Als smartphone-video-expert traint ze vooral mensen van ambassades, ministeries, MKB en corporates, de agrarische sector, ziekenhuizen en universiteiten.

Allemaal mensen voor wie het belangrijk is meer regie te krijgen over hun eigen verhaal!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
Email(Vereist)
Stel hier je vraag. We antwoorden zo snel mogelijk.