Wat mag je doen?

Onze stagiaires beginnen de eerste week altijd met onze Elearning en het doorpluizen van deze site. Wie zijn wij, wie ben jij, wat kun je al en wat vind je leuk om te doen?

Je gaat mee naar trainingen bij klanten. Eerst om mee te leren, daarna om hier een videoverslag van te maken. 

Een beetje afhankelijk van je interesse en leerdoelen kun je dan bij ons kiezen wat je leuk vindt: aan de site werken, blogs schrijven, video’s bedenken en maken voor social media, videoreportages van de trainingen. Het wordt altijd een combinatie van wat jij wil leren, leuk vindt en wat wij nodig hebben!

 

 

Romee

3e-jaar MBO-mediaredactie, doet examen bij ons.

Ze loopt stage bij ons in het voojaar van 2024. Ze maakt video’s over Ai exclusief voor de community, maakt videoverslagen van de trainingen en helpt bij het verkleinen van honderden foto’s op deze site. 

Mike

3e-jaar media- en vormgeving (in die gele trui uiteraard 😉

Loopt stage bij ons in het najaar van 2023. Heeft ons YouTube-kanaal gepimpt, nieuwe huisstijl doorgevoerd en een filter gemaakt voor ons instagram-kanaal!

Sanne

3e-jaar mediaredactie, deed examen bij ons

Loopt stage bij ons in het voorjaar van 2023. Ze is vaak mee geweest op training en heeft daar altijd video’s over gemaakt. Ook heeft ze een handige video gemaakt voor onze klanten over interviewen een beeldcompositie: hoe breng je iemand in beeld? 

Pepijn

2e-jaar mediaredactie

Pepijn kwam bij ons om z’n stage die mis liep door corona bij ons te herkansen en dat is meer dan gelukt! Pepijn heeft bij ons geleerd dat hij goed kan focussen op het editen en heeft zich bij ons ontwikkeld tot een technisch goede editor.  

Kylie

4e-jaar mediaredactie

Kylie kwam bij ons binnen en heeft leren vloggen, socials maken en studeert inmiddels creative business aan het Saxion. Inmiddels werkt ze bij ons als freelancer en heeft ze hier haar eigen pagina! 

Eva

2e-jaar School voor Journalisitek

Eva moest voor haar stage leren freelancen en kwam zo bij ons binnen stappen om nooit meer weg te gaan. Inmiddels maakt ze volwaardige videoreportages bij ons als mojo: mobiel journalist. Ook hebben we haar opgeleid als junior-trainer! 

YouTube!Abonneer je voor tips, resultaten en reviews!

Interesse? Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
Email(Vereist)
Stel hier je vraag. We antwoorden zo snel mogelijk.