Ai als video-assistent is superhandig en biedt nieuwe mogelijkheden, nu nog vooral op het gebied van spraak- en beeldherkenning.

Je kan inspiratie opdoen, tekstopdrachten geven, automatisch editen of snel ondertitelen.

Hieronder een serie video’s waarbij wij Ai hebben toegepast. In onze community hebben we voor cursisten de tutorials klaar staan.

Voordelen AI als video-assistent

 

  • je bespaart tijd door tijdrovende klusjes als onderetitelen door Ai te laten doen 
  • Je kan storend achtergrondgeluid verwijderen 
  • Je kan je video in diverse talen maken

YouTube! Abonneer en kijk alle videotips!

De uitdaging

De manier waarop je vindbaar bent, verandert snel als gevolg van Ai. Alles draait nu om expert-status. Bied jij je publiek waardevolle content waar ze echt iets aan hebben? Dit zijn de uitdagingen waar bedrijven nu tegenaan lopen:

- interne teams zijn terughoudend in hun presentatie

- advertentiekosten stijgen, tijd om zelf content te maken is er niet 

- er is geen kennis hoe je zakelijk én authentiek communiceert.

Wie zijn wij?

Wij zijn een mediabureau met ruim 20 jaar ervaring in de journalistiek, waaronder het NOS Journaal. Sinds 2010 hebben wij ons gespecialiseerd in innovatieve communicatie en staan we voor groepen in het bedrijfsleven om deze kennis te delen.

 

De oplossing

Start met het maken van je eigen content waarin je jouw expertise laat zien. Als je bezoekers helpende content biedt waardoor ze langer blijven lezen, kijken of luisteren, blijven mensen langer op je site en wordt dat gezien als waardevol: je expert-status stijgt en je wordt beter zichtbaar!   

Hoe maken wij je zichtbaar?

Door je te leren hoe je zelf verhalen vertelt waarin je jouw vakkennis deelt. Heel concreet met de smartphone, het productiehuis in je broekzak dat je medewerkers altijd bij zich hebben! Wij leren je hoe je dat professioneel, zakelijk en authentiek doet. 

Wat gaan we je leren? 

Onze trainingen focussen zich op het ontwikkelen van videoskills, presentatievaardigheden en technische toepassing. Ook leren we je verhalen vinden met de journalistieke methode. 

Dankzij de juiste ondersteuning en tools, maken we van iedereen in je organisatie een ambassadeur van je merk. Zo maak je in no-time onderscheidende content die je zichtbaarheid wél vergroot.

home lachen naar beneden kijken

Wil je meer weten? Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
Email(Vereist)
Stel hier je vraag. We antwoorden zo snel mogelijk.